Λόγω του μεγάλου χρόνου αναμονής στο τηλ. κέντρο μπορείτε να στέλνετε άμεσα αίτημα επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας μας. Πατήστε εδώ!
Ο Λογαριασμός μου
Το καλάθι μου
Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε (10.00-17.00, Δευτέρα έως Παρασκευή) στο 801.111.0.111 από κινητά και σταθερά με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα καθώς και στα τηλέφωνα όλων των καταστημάτων.

Στρώμα Detox Ultra

Κωδικός Προϊόντος: DTU-1111
Από Τόσο χαμηλά όσο 266,00 € Κανονική Τιμή 380,00 €
  Οδηγός Διαστάσεων

Δείτε όλα τα στρώματα της σειράς Detox

ΥΨΟΣ

28,5 cm

ΕΛΑΤΗΡΙΑ

SL

ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ

100Kg - 120Kg

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ

Στρώμα μίας όψης - Σκληρό

-30%
Παρουσίαση

Το στρώμα Detox Ultra είναι το δεύτερο στρώμα της καινοτόμου σειράς Detox. 
Το νέο μοναδικό στρώμα πέραν της εκπληκτικής άνεσης και της μοναδικής εμπειρίας ύπνου προσφέρει και μία διαρκή αποτοξίνωση, μειώνοντας  την επίδραση των επιβλαβών τοξινών που συσσωρεύονται στο περιβάλλον του ύπνου μας.
Επιπλέον διαθέτει  αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα για να έχετε πάντα πεντακάθαρο στρώμα σαν καινούργιο! 

Το σύστημα στήριξης αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας συνδεδεμένα ελατήρια SL, προσφέροντας σας την αίσθηση ενός μέτριου προς σκληρού στρώματος.

 

 

ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ ΜΑΣ
Το σώμα μας εκτίθεται καθημερινά σε όλο και περισσότερες τοξίνες οι οποίες προκύπτουν από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, όπως η ολοένα αυξανόμενη βιομηχανική ανάπτυξη και οι τεχνολογικές εξελίξεις του 21ου αιώνα. Αυτή η δυσχερής κατάσταση επιδεινώνεται περαιτέρω από τον υποσιτισμό. Στις τοξίνες συμπεριλαμβάνονται τα καυσαέρια, οι πτητικές οργανικές ενώσεις καθώς και τa βαρέα μέταλλα. Το ανθρώπινο σώμα εκτίθεται σε τοξίνες μέσω της αναπνοής, της επαφής και της πέψης. Η διαδικασία καθαρισμού του οργανισμού και η απαλλαγή του από παράγοντες τοξίνης ονομάζεται αποτοξίνωση. Ο κύριος στόχος της αποτοξίνωσης είναι να μειώσει την επίδραση των επιβλαβών τοξινών που συσσωρεύονται στο σώμα μας.

 

Τι είναι ο μπεντονίτης;

Ο μπεντονίτης είναι ένα είδος αργίλου που σχηματίζεται από τη χημική αποσύνθεση της ηφαιστειακής λάβας και τέφρας. Οι στάχτες και η λάβα που εκχύνονται στη θάλασσα ως αποτέλεσμα της έντονης ηφαιστειακής δραστηριότητας, μετασχηματίζονται σταδιακά σε μπεντονίτη. Ο μπετονίτης χρησιμοποιείται ως υλικό αποτοξίνωσης λόγω της εξαιρετικής ικανότητάς του να απομακρύνει τις τοξικές και βλαβερές ουσίες από το σώμα.

 

 

 

Πώς λειτουργεί το στρώμα με την τεχνολογία μπεντονίτη;

Ο μπεντονίτης, είναι ένας από τους καλύτερους και πιο διαδεδομένους αποτοξινωτικούς παράγοντες και χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη του υφάσματος επιφανείας του συγκεκριμένου στρώματος. Η νέα καινοτομία της Istikbal  συμβάλλει στη διαρκή αποτοξίνωση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου, μειώνοντας  την επίδραση των επιβλαβών τοξινών που υπάρχουν στο περιβάλλον  και μας επηρεάζουν με πολλούς τρόπους.  Το μοναδικό ύφασμα επιφανείας του στρώματος εμπεριέχει μπεντονίτη, ένα είδος ηφαιστειακού άργιλου, γνωστού από την ευρύτατη χρήση στη βιομηχανία καλλυντικών, το οποίο μειώνει την επίδραση των επιβλαβών τοξινών που βρίσκονται στο περιβάλλον του δωματίου, παγιδεύοντάς τες χάρη στην πολική βαρυτική του δύναμη! 

Αποτελέσματα  δοκιμών
Οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) είναι οι πιο γνωστές ενώσεις μεταξύ των τοξινών στον αέρα. Δοκιμές από ανεξάρτητα εργαστήρια έδειξαν ότι το ύφασμα αποτοξίνωσης που περιέχει μπεντονίτη διασπά αυτά τα επιβλαβή πτητικά αέρια και ενώσεις. 

  1. Αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα επιφανείας με τεχνολογία Bentonite 
  2. Ειδική στρώση από απο foam υψηλής πυκνότητας  
  3. Ειδική στρώση felt για ομοιόμορφη κατανομή του βάρους
  4. Υψηλής πυκνότητας αφρός περιμετρικά του στρώματος εξασφαλίζει στήριξη & ευστάθεια. 
  5. Σύστημα  ελατηρίων SL
  6. Ειδική στρώση felt για ομοιόμορφη κατανομή του βάρους
  7. Εξωτερικό ύφασμα
Πιστοποιητικά
CFR 16
CertiPuR
Sanitiged
ISO 9001
Tse Isg Ohsas
BS5852
GS
CE
ISO 14001
K Q TSE ISO
CIT
Τεχνολογίες
Πλενόμενο Ανώστρωμα
Antif Bacterial
Εγγύηση υφασμάτων 3 έτη
Εγγύηση ελατηρίων 10 έτη
SL System
Αφρολέξ φιλικό προς το περιβάλλον

payments

Ευκολίες πληρωμής
Πολλές άτοκες δόσεις

transport

Μεταφορά
Δωρεάν μεταφορά σε Αθήνα, Λαμία, Λάρισα άνω των 300€

assemblage

Συναρμολόγηση
Δωρεάν συναρμολόγηση για Αθήνα, Λαμία, Λάρισα