Στρώμα Collagen Ultra

Νέα τεχνολογία Collagen σε ένα μοναδικό καινοτόμο στρώμα!
Τα  κέντρα έρευνας και ανάπτυξης της Istikbal παρουσιάζουν το νέο καινοτόμο στρώμα με ύφασμα επιφανείας που εμπεριέχει πρωτεΐνη κολλαγόνου. Ακολουθώντας τα πρότυπα της βιομηχανίας καλλυντικών το ύφασμα κολλαγόνου ρυθμίζει την υγρασία του δέρματος, προσφέροντας υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης κατά το ξύπνημα. Επιπλέον κάτω από το ύφασμα επιφανείας υπάρχει ειδική στρώση αφρού τελευταίας τεχνολογίας Cotto Form με βαμβακέλαιο. Η βιταμίνη Ε, που περιέχεται στο βαμβακέλαιο, περιέχει τα βασικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα.  
Ο αφρός Cotto Form που χρησιμοποιείται στο στρώμα Collagen Ultra Therapy, με την οργανική δομή του, στοχεύει να συμβάλλει στη μείωση των προβλημάτων που προκαλούνται από τις αναπνευστικές νόσους, διευκολύνοντας  την αναπνοή κατά τη διάρκεια του ύπνου. 
Οι καινοτομίες συνεχίζονται και στο εσωτερικό καθώς το στρώμα χρησιμοποιεί μοναδικό σύστημα στήριξης Μixcoil. Το σύστημα στήριξης Mixcoil χρησιμοποιεί στο κέντρο μόνο του στρώματος συνδυασμό ανεξάρτητων και συνδεδεμένων ελατηρίων για ιδανική υποστήριξη του σώματος.  Στο υπόλοιπο στρώμα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ανεξάρτητα ελατήρια 5 ζωνών. Τα συστήματα ελατηρίων 5 ζωνών προσφέρουν μοναδική στήριξη, ειδικά στους τομείς των οσφυϊκών σπονδύλων, των ώμων και των ισχίων. 

  1. Ύφασμα επιφανείας τεχνολογίας Collagen Ultra Therapy

  2. Eιδική στρώση αφρού Cotto Form

  3. Πολυεπίπεδες στρώσεις από αφρώδη εύκαμπτα υλικά

  4. Eιδικό σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων 5 ζωνών με σύστημα Mixcoil

  5. Υψηλής πυκνότητας αφρός περιμετρικά του στρώματος εξασφαλίζει στήριξη & ευστάθεια

Μοναδικά Χαρακτηριστικά

32

ΥΨΟΣ

32

5
x

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ

A: Μέτριο

B: Στρώμα 1ας οψης

ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Pocket

ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ

100Kg - 120Kg

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Στρώμα Collagen Ultra

Υποβολή Ερωτήματος

TMHMA EΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
ΠΕΛΑΤΩΝ

Σχετικά προϊόντα