Ο Λογαριασμός μου
Το καλάθι μου

Στρώμα Detox Prime

Κωδικός Προϊόντος: DTX-1111
Από Τόσο χαμηλά όσο 495,55 € Κανονική Τιμή 583,00 €
Ύψος Στρώματος
ΥΨΟΣ

36 cm

Ελατήρια
ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Pocket

Σωματότυπο
ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ

100Kg - 120Kg

Σκληρότητα
ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ

Μέτριο

-15%
Παρουσίαση

H Istikbal καινοτομεί για ακόμα μία φορά με το νέο στρώμα Detox Prime. 
Το νέο μοναδικό στρώμα πέραν της εκπληκτικής άνεσης και της μοναδικής εμπειρίας ύπνου προσφέρει και μία διαρκή αποτοξίνωση , μειώνοντας  την επίδραση των επιβλαβών τοξινών που συσσωρεύονται στο περιβάλλον του ύπνου μας.
Επιπλέον διαθέτει και αφαιρούμενο ανώστρωμα και αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα, προσφέροντας τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε την εμπειρία ύπνου. Πχ αν επιθυμείτε πιο σκληρό στρώμα μπορείτε να αφαιρέσετε το χοντρό ανώστρωμα και να προσαρμόσετε το κάλυμμα απευθείας στον βασικό κορμό του στρώματος. Με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί το ύψος του στρώματος και θα γίνει πιο σκληρό. 

 

 

 

ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ ΜΑΣ
Το σώμα μας εκτίθεται καθημερινά σε όλο και περισσότερες τοξίνες οι οποίες προκύπτουν από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, όπως η ολοένα αυξανόμενη βιομηχανική ανάπτυξη και οι τεχνολογικές εξελίξεις του 21ου αιώνα. Αυτή η δυσχερής κατάσταση επιδεινώνεται περαιτέρω από τον υποσιτισμό. Στις τοξίνες συμπεριλαμβάνονται τα καυσαέρια, οι πτητικές οργανικές ενώσεις καθώς και τa βαρέα μέταλλα. Το ανθρώπινο σώμα εκτίθεται σε τοξίνες μέσω της αναπνοής, της επαφής και της πέψης. Η διαδικασία καθαρισμού του οργανισμού και η απαλλαγή του από παράγοντες τοξίνης ονομάζεται αποτοξίνωση. Ο κύριος στόχος της αποτοξίνωσης είναι να μειώσει την επίδραση των επιβλαβών τοξινών που συσσωρεύονται στο σώμα μας.

 

Τι είναι ο μπεντονίτης;

Ο μπεντονίτης είναι ένα είδος αργίλου που σχηματίζεται από τη χημική αποσύνθεση της ηφαιστειακής λάβας και τέφρας. Οι στάχτες και η λάβα που εκχύνονται στη θάλασσα ως αποτέλεσμα της έντονης ηφαιστειακής δραστηριότητας, μετασχηματίζονται σταδιακά σε μπεντονίτη. Ο μπετονίτης χρησιμοποιείται ως υλικό αποτοξίνωσης λόγω της εξαιρετικής ικανότητάς του να απομακρύνει τις τοξικές και βλαβερές ουσίες από το σώμα.

 

 

 

Πώς λειτουργεί το στρώμα με την τεχνολογία μπεντονίτη;

Ο μπεντονίτης, είναι ένας από τους καλύτερους και πιο διαδεδομένους αποτοξινωτικούς παράγοντες και χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη του υφάσματος επιφανείας του συγκεκριμένου στρώματος. Η νέα καινοτομία της Istikbal  συμβάλλει στη διαρκή αποτοξίνωση κατά τη διάρκεια του ύπνου, μειώνοντας  την επίδραση των επιβλαβών τοξινών που υπάρχουν στο περιβάλλον  και μας επηρεάζουν με πολλούς τρόπους.  Το μοναδικό ύφασμα επιφανείας του στρώματος εμπεριέχει μπεντονίτη, ένα είδος ηφαιστειακού άργιλου, γνωστού από την ευρύτατη χρήση στη βιομηχανία καλλυντικών, το οποίο μειώνει την επίδραση των επιβλαβών τοξινών που βρίσκονται στο περιβάλλον του δωματίου, παγιδεύοντάς τες χάρη στην πολική βαρυτική του δύναμη! 

Αποτελέσματα  δοκιμών
Οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) είναι οι πιο γνωστές ενώσεις μεταξύ των τοξινών στον αέρα. Δοκιμές από ανεξάρτητα εργαστήρια έδειξαν ότι το ύφασμα αποτοξίνωσης που περιέχει μπεντονίτη διασπά αυτά τα επιβλαβή πτητικά αέρια και ενώσεις. 

  1. Αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα επιφανείας με τεχνολογία Bentonite 
  2. Ειδική στρώση από αφρώδες εύκαμπτο υλικό 
  3. Επιπλέον στρώση απο foam υψηλής πυκνότητας
  4. Ειδική στρώση felt 
  5. Υψηλής πυκνότητας αφρός περιμετρικά του στρώματος εξασφαλίζει στήριξη & ευστάθεια. 
  6. Σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων 
  7. Ειδική στρώση felt 
  8. Στρώση από αφρώδες εύκαμπτο υλικό 
  9. Εξωτερικό ύφασμα
Πιστοποιητικά
Sanitiged Actifresh Sanitiged Actifresh
C-E TSE-ISO-EN 14000 C-E TSE-ISO-EN 14000
K-Q TSE-ISO-EN 9000 K-Q TSE-ISO-EN 9000
TSE TS-ISO 45001 TSE TS-ISO 45001
OEKO-TEX OEKO-TEX
ilac-MRA ilac-MRA
LAPI LAPI
ISO 14001:2015 ISO 14001:2015
Τεχνολογίες
Ύφασμα Soft Touch Ύφασμα Soft Touch
Extra Comfort Pad Extra Comfort Pad
Πλενόμενο Ανώστρωμα Πλενόμενο Ανώστρωμα
Pocket System Pocket System
Support Foam Support Foam
Antif Bacterial Antif Bacterial
Εγγύηση υφασμάτων 3 έτη Εγγύηση υφασμάτων 3 έτη
Αφαιρούμενο Ανώστρωμα Αφαιρούμενο Ανώστρωμα
Μοναδικά Χαρακτηριστικά
Μοναδικά Χαρακτηριστικά
Μοναδικά Χαρακτηριστικά

payments

Ευκολίες πληρωμής
Πολλές άτοκες δόσεις

transport

Μεταφορά
Σε όλη την Ελλάδα

assemblage

Συναρμολόγηση
Αθήνα, Λάρισα, Λαμία, Πάτρα