Ο Λογαριασμός μου
Το καλάθι μου

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για εσάς που επιθυμείτε να παραγγείλει τα προϊόντα μας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας, το www.istikbalgreece.gr, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, προς διευκόλυνση και άμεση εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

Α. Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται για το συνολικό ποσό ή προκαταβολή του 30% της αξίας της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση επιλογής της προκαταβολής, η εξόφληση του ποσού γίνεται τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν την παράδοση των προϊόντων στην μεταφορική εταιρεία που θα σας τα παραδώσει τα εμπορεύματα. Η εξόφληση γίνεται είτε με τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς μας ή με εκ νέου χρέωση της κάρτας σας , αφού συμπληρώσετε την on line φόρμα που θα σας αποστείλουμε έγκαιρα, τουλάχιστον δύο εργάσιμες ημέρες πριν την αποστολή των εμπορευμάτων σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.istikbalgreece.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής και με άτοκες δόσεις των καρτών Visa & Mastercard που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων της Εurobank. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης εταιρείας οπoυ και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας.

 

Β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την αξία της παραγγελίας καταθέτοντας τα χρήματά σας σε έναν από τους κάτωθι εταιρικούς λογαριασμούς μας:

Δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΖΑΧ. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. (ΑΦΜ: 999087931)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN
EUROBANK 0026.0422.53.020.001.2921 GR0802604220000530200012921
ALPHA 30.400.200.200.1690 GR5501403040304002002001690
ΕΘΝΙΚΗ 81444.022511 GR9601108140000081444022511
ΠΕΙΡΑΙΩΣ   GR12 0172 6080 0056 0803 1476 379

 

Γ. Με PayPal

Πληρωμή μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας πληρωμής μέσω διαδικτύου της PayPal.


Επειδή η παραγγελία σας είναι εξατομικευμένη και κατασκευάζεται ειδικά για εσάς, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, η εκτέλεση της παραγγελίας σας ενεργοποιείται αμέσως μόλις γίνει η επιβεβαίωση της εξόφλησής σας, σύμφωνα με τους προαναφερόμενους τρόπους εξόφλησης ή προκαταβολής.

 

Δ. TBI Bank (3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online)

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBIBank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας. Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση - TBI Bank

 

Ε. Επιπρόσθετες Οδηγίες & πληροφορίες

1. Στοιχεία

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

 

2. Εγκριση τράπεζας σας

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

 

3. Όροι Παράδοσης

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, απαιτείται κατά την παράδοση των προϊόντων να είναι παρών ο δικαιούχος της πιστωτικής κάρτας ή ειδικά εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο.

 

4. Κατάσταση αναμονής της παραγγελίας σας

H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί.

 

5. Διαδικασία άμεσης εκτέλεσης της παραγγελίας σας

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης, στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση eshop@istikbalgreece.gr. Aν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε με ένα e-mail την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Η παραγγελία σας δεν θα προχωρήσει μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας. Σε περίπτωση μη κατάθεσης του απαραίτητου ποσού, εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

 

6. Ισχύουσες τιμές προϊόντων μας

Στις τιμές που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στο www.istikbalgreece.gr, συμπεριλαμβάνεται ο ισχύον Φ.Π.Α. 24%.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.istikbalgreece.gr Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας Eurobank που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.istikbalgreece.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.