Ο Λογαριασμός μου
Το καλάθι μου

HOTELS

Τεχνολογίες


Το μοναδικό ύφασμα επιφάνειας από βισκόζη με ζακάρ είναι κατασκευασμένο με την τεχνολογία Μagnarest η οποία μειώνει αρκετά τον χρόνο που χρειάζεστε για να αποκοιμηθείτε και προσφέρει μία σειρά ακόμη από σημαντικά οφέλη. Ενισχύει τη μελατονίνη (ορμόνη του ύπνου). Βοηθά στη μείωση της κορτιζόλης (ορμόνη του στρες). Βοηθά στην ανακούφιση των μυϊκών πόνων. Βοηθά στην αύξηση της διάρκειας του βαθέως ύπνου. Ενισχύει την αίσθηση ζωτικότητας στο ξεκίνημα της ημέρας.
Ύφασμα ειδικής πλέξης, απαλής υφής, με πολυάριθμες οπές για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του στρώματος. Το ύφασμα Orthopedist συμβάλλει στη στήριξη του μυοσκελετικού συστήματος και χάρη στη τεχνολογία ανόργανων αλάτων που περιέχει, διεγείρει το μεταβολισμό μας και βελτιώνει την κυκλοφορία τους στο σώμα.
Σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας κρατάει το σώμα δροσερό. Χάρη στις κοίλες ίνες και στην επιφάνεια πολλαπλών καναλιών, η τεχνολογία Cooler διατηρεί την επιφάνεια του στρώματος δροσερή, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αέρα. Αντίθετα σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας κρατάει το σώμα ζεστό. Οι κοίλες ίνες του Cooler επιτρέπουν στο ύφασμα να είναι ελαφρύ αποδίδοντας του θερμομονωτικές ιδιότητες.
Κοιμηθείτε στην αγκαλιά της φύσης! Ένα άψογο περιβάλλον ύπνου ειδικά σχεδιασμένο για όποιον επιθυμεί να κοιμηθεί σε ένα φυσικό στρώμα που συνδυάζει φυσικά προϊόντα με σύγχρονη τεχνολογία και υγεία με άνεση. Τα στρώματα Orgaflex κατασκευασμένα με αυτή την τεχνολογία είναι καλυμμένα με ύφασμα από οργανικό βαμβάκι.
Η τεχνολογία Stress Therapy βοηθά στην ανακούφιση από το άγχος με το να απορροφά τον στατικό ηλεκτρισμό από το σώμα σας ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε γαλήνιο ύπνο. Τα αντιστατικά χαρακτηριστικά αυτής της τεχνολογίας δρουν κατά των αρνητικών ιόντων που δυσχεραίνουν τον ύπνο και απομακρύνουν το στρες από το μυαλό και το σώμα σας.
Έχει διαπιστωθεί επιστημονικά ότι η τεχνολογία Amethyst Therapy χάρη στα μικροσωματίδια του αμέθυστου απορροφά την αρνητική ενέργεια και ενισχύει την ηρεμία και τη χαλάρωση.

Dura Coil Pocket Spring Technology


Σύστημα στήριξης υψηλής τεχνολο-γίας το οποίο παρέχει σωστή στήριξη στο σώμα, ενώ η σταθερότερη δομή του γύρω από τις άκρες διατηρεί το στρώμα σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια.

5 Zone Pocket Spring Technology


Aνεξάρτητα ελατήρια με διαφορετικό βαθμό σκληρότητας τοποθετούνται σε 5 ζώνες για να υποστηριχθούν με τον ιδανικότερο τρόπο οι διαφορετικές ανάγκες της περιοχής του ώμου, της πλάτης και των γοφών, εξασφαλίζοντας παράλληλα μία απόλυτα ορθοπεδική επιφάνεια στρώματος. Τα ελατήρια κινούνται ανεξάρτητα το καθένα και ανταποκρίνονται στην ασκούμενη πίεση μεμονωμένα.

Soft Touch Spring Technology


Κατασκευασμένο ειδικά για αυτούς που θέλουν ένα πλήρως ορθοπεδικό στρώμα. Θεωρείται ως το πιο καλό σύστημα ελατηρίων. Το SL continuous system αποτελείται από ένα ενιαίο χαλύβδινο πλέγμα και χρησιμοποιεί τα διπλάσια ελατήρια (248 ανά/τμ) από τα άλλα συστήματα ελατηρίων. Τα ελατήρια είναι διασυνδεδεμένα, ώστε να κινούνται ταυτόχρονα και ομοιόμορφα από την πίεση που διασκορπίζεται σε όλο το σύστημα, εμποδίζοντας την παραμόρφωση των ελατηρίων.

SL Continuous Spring Technology


Κατασκευασμένο ειδικά για αυτούς που θέλουν ένα πλήρως ορθοπεδικό στρώμα. Θεωρείται ως το πιο καλό σύστημα ελατηρίων. Το SL continuous system αποτελείται από ένα ενιαίο χαλύβδινο πλέγμα και χρησιμοποιεί τα διπλάσια ελατήρια (248 ανά/τμ) από τα άλλα συστήματα ελατηρίων. Τα ελατήρια είναι διασυνδεδεμένα, ώστε να κινούνται ταυτόχρονα και ομοιόμορφα από την πίεση που διασκορπίζεται σε όλο το σύστημα, εμποδίζοντας την παραμόρφωση των ελατηρίων.

Double Support Spring Technology


Διπλή στήριξη με δύο συστήματα ελατηρίων: το σύστημα τεχνολογίας ελατήριων SL και το ειδικό σύστημα ελατηρίων micropocket παρέχουν διπλάσιο αριθμό ελατηρίων και διπλάσια άνεση σε σχέση με τα κλασικά στρώματα.

Βonel Spring Technology


Κατασκευασμένο ειδικά για αυτούς που θέλουν ένα ημίσκληρο στρώμα. Το σύστημα Bonel spring είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα ελατηρίων στον κόσμο. Τα ελικοειδή ελατήρια υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα που έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία διατηρούν την ποιότητα της πρώτης μέρας για χρόνια. Η κατασκευή του πλαισίου ελατηρίων συνδέει τα ελατήρια μεταξύ τους με χαλύβδινα σύρματα.

Latex Technology


H φυσική αίσθηση και η υψηλή πυκνότητα latex σας χαρίζουν την πιο αναπαυτική επιφάνεια ύπνου. Oι κάθετοι αεραγωγοί επιτρέπουν την άνετη κυκλοφορία του αέρα και ελαχιστοποιούν την εφίδρωση κρατώντας παράλληλα το σώμα δροσερό καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου.

5 Ζone Developed Foam


H φυσική αίσθηση και η υψηλή πυκνότητα latex σας χαρίζουν την πιο αναπαυτική επιφάνεια ύπνου. Oι κάθετοι αεραγωγοί επιτρέπουν την άνετη κυκλοφορία του αέρα και ελαχιστοποιούν την εφίδρωση κρατώντας παράλληλα το σώμα δροσερό καθ‘ όλη τη διάρκεια του ύπνου.

Τεχνολογία Viscolex


Τα στρώματα Viscolex Plus είναι κατασκευασμένα με αφρό viscoelastic ευαίσθητο στη θερμότητα και στο βάρος του σώματος. Η σταθερή αίσθηση των στρωμάτων και μαξιλαριών με αφρό τεχνολογίας viscolex γίνεται πιο απαλή, καθώς το υλικό που είναι ευαίσθητο στη θερμοκρασία και το βάρος του σώματος προσαρμόζεται στο σχήμα και την πίεση του σώματος. Ο υποστηρικτικός σε όλα αφρός βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και απελευθερώνει την πίεση που ασκείται στους μυς και στα νεύρα. Η τεχνολογία viscolex κατανέμει το βάρος του σώματος ομοιόμορφα σε όλο το στρώμα.

Τεχνολογία Viscojel


Καινοτομία από την Istikbal. O αφρός Viscojel παρέχει τέλεια στήριξη και άνετο περιβάλλον ύπνου. Συγκρινόμενος με κοινούς αφρούς τα μικροσφαιρίδια του Viscojel βελτιώνουν τις ιδιότητες θερμικής αγωγιμότητας του στρώματος κρατώντας σας δροσερούς και παρέχοντάς σας μεγαλύτερη άνεση και λιγότερη εφίδρωση.

Certificates


CE

Το προϊόν πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις τόσο σε επίπεδο ασφαλείας όσο και σε επίπεδο νομικό και οικονομικό για την κυκλοφορία του εντός Ευρώπης.

TSE ISG-OHSAS TS-18001

Διεθνής Οδηγία εξειδικευμένη στα συστήματα διαχείρισης υγειονομικής ασφαλείας εντός εργασιακού χώρου.

ISO 14001

Πιστοποιεί τη σωστή περιβαλλοντική διαχείριση κατά την παραγωγή.

CertiPUR

Προαιρετικό πιστοποιητικό για την ανώτερη επίδοση της εύκαμπτης πολυουρεθάνης ύπνου σε επίπεδο ασφαλείας, υγείας και οικολογικών υλικών κατασκευής. Απαγορεύει τη χρήση ορισμένων επιβλαβών ουσιών. Προβλέπει τακτικούς και έκτακτους δειγματοληπτικούς ελέγχους για τις συμβεβλημένες μονάδες παραγωγής αφρού σε Ευρώπη και Αμερική.

GS Mark

Αρκτικόλεξο του ‘Geprüfte Sicherheit’ (Ελεγμένο ως προς την Ασφάλεια). Πιστοποιεί ότι το προϊόν πληροί τις προδιαγραφές που ορίζονται τόσο από τη γερμανική όσο και από την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Ασφαλείας Εξοπλισμού και Πρόληψης Ατυχημάτων.

IMO Control

Πιστοποιητικό Ελέγχου του Ινστιτούτου Οικολογικού Εμπορίου (Institute for Marketecology), το οποίο εξειδικεύεται στη διασφάλιση της ποιότητας των οικολογικών προϊόντων, της οργανικής γεωργίας και των αντίστοιχων συστημάτων διαχείρισης.

ISO 9001

Πιστοποιεί τη διαχείριση ποιότητας μιας επιχείρησης στα στάδια παραγωγής και ελέγχου των προϊόντων της, ώστε να διασφαλίζονται οι ανάγκες του πελάτη.

16 CFR 1633

Όλα τα προϊόντα Ύπνου συμμορφώνονται - και μάλιστα υπέρ το δέον - με το Αμερικανικό Πρότυπο Ποιότητας της 1ης Ιουλίου 2007.

Mέλη της ISPA

(International Association of Sleep Products Manufacturers), της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Προϊόντων Ύπνου.

GOST

Πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας, αντίστοιχη της σειράς ISO 9000. Αφορά επιχειρήσεις που εδρεύουν ή εξάγουν αγαθά στη Ρωσική Επικράτεια.

Sanitiged

Βεβαίωση που χορηγείται όταν το προϊόν είναι πλήρως απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής.

IMO

(International Maritime Organization) Προϊόντα εγκεκριμένα ως κατάλληλα για χρήση σε χώρους ενδιαίτησης πλοίων.

K-Q TSE-ISO-EN 9000

Τριπλό σύστημα πιστοποίησης. Αφορά στην καθιέρωση ενός μοντέλου Διοίκησης Ολικής Ποιότητας σε μια μονάδα παραγωγής. Έτσι διασφαλίζεται ότι τα αγαθά από κάθε τμήμα ξεχωριστά, σε κάθε στάδιο και τομέα της παραγωγής, βρίσκονται άπαντα σε αρμονία με τις προσδοκίες των πελατών μας.

OEKO TEX
Confidence in Textiles

Υφάσματα ελεγμένα για την ύπαρξη βλαβερών (ή δυνητικά βλαβερών) ουσιών. Διεθνές σύστημα ελέγχου, αυστηρότερο από την αντίστοιχη οδηγία της Ε.Ε. Απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν: ορισμένα εντομοκτόνα, καρκινογόνες και αλλεργιογόνες χρωστικές, βαρέα μέταλλα, ορισμένες αντιπυρικές ουσίες, φορμαλδεΰδη, κονιορτοποιημένα χρώματα, οργανικά κράματα κασσίτερου, φθαλικές ενώσεις (πλαστικοποιητές), χλωριούχες αρωματικές ενώσεις, οργανικές πτητικές ουσίες.

BS 5852 Standard

Βρετανικό Πρότυπο το οποίο πιστοποιεί πως τα έπιπλα είναι βραδυφλεγή. Προβλέπει διεξαγωγή πειραμάτων με αναμμένα σπίρτα, τσιγάρα και μεγαλύτερες εστίες πυρός.

Flaret Technology

Υφάσματα - Αφρός

Σε αντίθεση με τις υπάρχουσες τεχνολογίες επιβράδυνσης της φωτιάς, η τεχνολογία Flaret προσφέρει ουσιαστική προστασία και μέγιστη αντοχή σε περίπτωση ανάφλεξης καθώς καλύπτει όλα τα εύφλεκτα σημεία της επιφάνειας του στρώματος, υφάσματα και ραφές. Κατόπιν επιθυμίας του πελάτη υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας flaret και στα εσωτερικά υλικά του στρώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα flaret στρώματα της Istikbal πληρούν τις προδιαγραφές BS EN 597-1, BS EN 597-2, BS 6807-Crib 5 (in cotton fabrics)

ORDER CATALOGUE

Αποκτήστε τον κατάλογο HOTEL BEDDING SOLUTIONS CATALOGUE συμπληρώνοντας τα στοιχεία της φόρμας.
Ο κατάλογος θα σας αποσταλεί εντός 3 ημερών στη διεύθυνση αποστολής.


Η Istikbal, μία από τις 5 μεγαλύτερες παγκοσμίως πολυεθνικές επιχειρήσεις παραγωγής επίπλων και στρωμάτων, διαθέτει:


 • 12 εργοστάσια παραγωγής
 • 5 Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, εξειδικευμένα στον ύπνο
 • 17.000 εργαζόμενους
 • Ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή στρωμάτων και πρώτων υλών στρωμάτων
 • 11.000 Στρώματα την ημέρα
 • 7.000 Σαλόνια την ημέρα
 • 2.500 Βάσεις την ημέρα
 • 10.000 ΣΕΤ λευκών ειδών την ημέρα
 • 10.000 ΣΕΤ κρεβατοκάμαρες και τραπεζαρίες την ημέρα

Με την εγγύηση του Ομίλου Πορτοκαλίδη


 • 8.100 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακοί χώροι
 • 16.000 κυβικά μέτρα αποθηκευτικοί χώροι
 • 4 εταιρικά + 10 franchise καταστήματα
 • Εξειδικευμένο τμήμα ξενοδοχειακής υποστήριξης
 • Παραδόσεις εντός 30-35 ημερών
 • Παρακαταθήκη ανταλλακτικών
 • Άμεση υποστήριξη με προϊόντα stock για τις έκτακτες ανάγκες σας
 • Εγγυήσεις έως 10 χρόνια με άμεση αντικατάσταση προϊόντων
 • Παράδοση σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο
Γιώργος Τηνιακός
Project Sales Manager
Email Hotel Department
hotels@istikbalgreece.gr
Call Hotel Department
+30 2105775584