Λόγω του μεγάλου χρόνου αναμονής στο τηλ. κέντρο μπορείτε να στέλνετε άμεσα αίτημα επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας μας. Πατήστε εδώ!
Ο Λογαριασμός μου
Το καλάθι μου

Επιστροφές Προϊόντων

Δικαίωμα επιστροφής

Εφόσον έχετε αγοράσει προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση αγοράς του προϊόντος, χωρίς αιτιολογία, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παράδοση του προϊόντος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3β παρ. 1 του ν. 2251/1994, όπως ισχύει. Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία μας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα, κατά την οποία μας ανακοινώσατε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 3β παρ. 1 περ. η και 3ι παρ. 1 ν. 2251/1994. Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση, στην οποία το παραλάβατε, με πλήρη και άθικτη συσκευασία, μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος που επιλέξατε (π.χ. Δελτίο Αποστολής - Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ.). Προκειμένου να αποφευχθεί και η δική σας ταλαιπωρία, παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ελαττώματα. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από εκείνα που παραγγείλατε, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα.

Κατεβάστε τη Δήλωση Υπαναχώρησης κάνοντας κλικ εδώ.


Σε περίπτωση που ανακύψει διαφορά σε σχέση με το προϊόν που αγοράσατε, βάσει της Οδηγίας 2013/11/ΕΕ έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε στον μηχανισμό ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών μέσω της κάτωθι πλατφόρμας.

Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών

 

Oδηγίες

Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να αποστείλετε email στο eshop@istikbalgreece.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στα τηλέφωνα: 210-5775584, προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται, σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους χρήστες από τις ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

 

Eπικοινωνία

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας από Δευτέρα- Παρασκευή 9:00-17:00 στα τηλέφωνα: 210-5775584, εσωτ 1. Επιπλέον μπορείτε να αποστείλετε email στο eshop@istikbalgreece.gr