Λόγω του μεγάλου χρόνου αναμονής στο τηλ. κέντρο μπορείτε να στέλνετε άμεσα αίτημα επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας μας. Πατήστε εδώ!
Ο Λογαριασμός μου
Το καλάθι μου
Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε (10.00-17.00, Δευτέρα έως Παρασκευή) στο 801.111.0.111 από κινητά και σταθερά με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα καθώς και στα τηλέφωνα όλων των καταστημάτων.

Στρώμα Detox Prime

Κωδικός Προϊόντος: DTX-1111
Από Τόσο χαμηλά όσο 363,00 € Κανονική Τιμή 519,00 €
  Οδηγός Διαστάσεων

Δείτε όλα τα στρώματα της σειράς Detox

ΥΨΟΣ

36 cm

ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Pocket

ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ

100Kg - 120Kg

ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ

Στρώμα μίας όψης - Μέτριο

-30%
Παρουσίαση

H Istikbal καινοτομεί για ακόμα μία φορά με το νέο στρώμα Detox Prime. 
Το νέο μοναδικό στρώμα πέραν της εκπληκτικής άνεσης και της μοναδικής εμπειρίας ύπνου προσφέρει και μία διαρκή αποτοξίνωση , μειώνοντας  την επίδραση των επιβλαβών τοξινών που συσσωρεύονται στο περιβάλλον του ύπνου μας.
Επιπλέον διαθέτει και αφαιρούμενο ανώστρωμα και αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα, προσφέροντας τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε την εμπειρία ύπνου. Πχ αν επιθυμείτε πιο σκληρό στρώμα μπορείτε να αφαιρέσετε το χοντρό ανώστρωμα και να προσαρμόσετε το κάλυμμα απευθείας στον βασικό κορμό του στρώματος. Με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί το ύψος του στρώματος και θα γίνει πιο σκληρό. 

 

ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ ΜΑΣ
Το σώμα μας εκτίθεται καθημερινά σε όλο και περισσότερες τοξίνες οι οποίες προκύπτουν από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, όπως η ολοένα αυξανόμενη βιομηχανική ανάπτυξη και οι τεχνολογικές εξελίξεις του 21ου αιώνα. Αυτή η δυσχερής κατάσταση επιδεινώνεται περαιτέρω από τον υποσιτισμό. Στις τοξίνες συμπεριλαμβάνονται τα καυσαέρια, οι πτητικές οργανικές ενώσεις καθώς και τa βαρέα μέταλλα. Το ανθρώπινο σώμα εκτίθεται σε τοξίνες μέσω της αναπνοής, της επαφής και της πέψης. Η διαδικασία καθαρισμού του οργανισμού και η απαλλαγή του από παράγοντες τοξίνης ονομάζεται αποτοξίνωση. Ο κύριος στόχος της αποτοξίνωσης είναι να μειώσει την επίδραση των επιβλαβών τοξινών που συσσωρεύονται στο σώμα μας.

 

Τι είναι ο μπεντονίτης;

Ο μπεντονίτης είναι ένα είδος αργίλου που σχηματίζεται από τη χημική αποσύνθεση της ηφαιστειακής λάβας και τέφρας. Οι στάχτες και η λάβα που εκχύνονται στη θάλασσα ως αποτέλεσμα της έντονης ηφαιστειακής δραστηριότητας, μετασχηματίζονται σταδιακά σε μπεντονίτη. Ο μπετονίτης χρησιμοποιείται ως υλικό αποτοξίνωσης λόγω της εξαιρετικής ικανότητάς του να απομακρύνει τις τοξικές και βλαβερές ουσίες από το σώμα.

 

 

 

Πώς λειτουργεί το στρώμα με την τεχνολογία μπεντονίτη;

Ο μπεντονίτης, είναι ένας από τους καλύτερους και πιο διαδεδομένους αποτοξινωτικούς παράγοντες και χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη του υφάσματος επιφανείας του συγκεκριμένου στρώματος. Η νέα καινοτομία της Istikbal  συμβάλλει στη διαρκή αποτοξίνωση κατά τη διάρκεια του ύπνου, μειώνοντας  την επίδραση των επιβλαβών τοξινών που υπάρχουν στο περιβάλλον  και μας επηρεάζουν με πολλούς τρόπους.  Το μοναδικό ύφασμα επιφανείας του στρώματος εμπεριέχει μπεντονίτη, ένα είδος ηφαιστειακού άργιλου, γνωστού από την ευρύτατη χρήση στη βιομηχανία καλλυντικών, το οποίο μειώνει την επίδραση των επιβλαβών τοξινών που βρίσκονται στο περιβάλλον του δωματίου, παγιδεύοντάς τες χάρη στην πολική βαρυτική του δύναμη! 

Αποτελέσματα  δοκιμών
Οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) είναι οι πιο γνωστές ενώσεις μεταξύ των τοξινών στον αέρα. Δοκιμές από ανεξάρτητα εργαστήρια έδειξαν ότι το ύφασμα αποτοξίνωσης που περιέχει μπεντονίτη διασπά αυτά τα επιβλαβή πτητικά αέρια και ενώσεις. 

  1. Αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα επιφανείας με τεχνολογία Bentonite 
  2. Ειδική στρώση από αφρώδες εύκαμπτο υλικό 
  3. Επιπλέον στρώση απο foam υψηλής πυκνότητας
  4. Ειδική στρώση felt 
  5. Υψηλής πυκνότητας αφρός περιμετρικά του στρώματος εξασφαλίζει στήριξη & ευστάθεια. 
  6. Σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων 
  7. Ειδική στρώση felt 
  8. Στρώση από αφρώδες εύκαμπτο υλικό 
  9. Εξωτερικό ύφασμα
Πιστοποιητικά
CFR 16
PCT
CertiPuR
Sanitiged
ISO 9001
GS
CE
ISO 14001
K Q TSE ISO
CIT
Εγγύηση στρωμάτων
Τεχνολογίες
Ύφασμα Soft Touch
Extra Comfort Pad
Πλενόμενο Ανώστρωμα
Pocket System
Support Foam
Antif Bacterial
Εγγύηση υφασμάτων 3 έτη
Αφαιρούμενο Ανώστρωμα

payments

Ευκολίες πληρωμής
Πολλές άτοκες δόσεις

transport

Μεταφορά
Δωρεάν μεταφορά σε Αθήνα, Λαμία, Λάρισα άνω των 300€

assemblage

Συναρμολόγηση
Δωρεάν συναρμολόγηση για Αθήνα, Λαμία, Λάρισα